Blue Note logo

mediatrainingen

Mediatrainingen

Algemene mediatrainingen voor woordvoerders, directeuren, bestuurders, deskundigen, communicatieadviseurs, burgemeesters en wethouders, medici, advocaten, topsporters enzovoort. Ook voor eenmalige optredens voor radio en tv, variërend van de Rijdende Rechter, Zembla tot Hart van Nederland.

Tijdens de mediatraining bereidt u zich voor op de toelichting van uw jaarcijfers of beleid. Of op een interessante innovatie of nieuw product. Een dreigende staking of massaontslag. Of wij helpen u bij het formuleren van uw reactie op een slecht rapportcijfer van een toezichthoudende instantie, op gemaakte fouten in de organisatie of als Tros Radar vraagt naar úw kant van de zaak.

Wij werken met maatwerkcases inspelend op de actualiteit en realiteit van uw bedrijf of organisatie. Wij gaan uit van uw persoonlijke stijl en hebben aandacht voor de non-verbale communicatie. Tijdens de training leert u journalistieke valkuilen tactvol te omzeilen en boodschappen kort en aansprekend te formuleren.

Na afloop bent u zich bewust van hoe de media werken, waar de kansen liggen voor uw organisatie en wat uw persoonlijke aandachtspunten zijn. U kunt goed voorbereid en met zelfvertrouwen en overtuiging de pers te woord staan.